På Forhaabningslund er der en vidunderlig B&B kaldet “Gæsteværelserne/The Guest rooms”. Her kan man nyde de skønne natur omgivelser eller man kan tage på opdagelse rundt om på Fyn. Egeskov Slot ligger kun 5 minutters kørsel herfra og Odense med H.C. Andersens hus ligger kun 20 minutters kørsel herfra. 

Her på Forhaabningslund har vi tre gæsteværelser der bruges til Bed & Breakfast. To af værelserne har dobbeltsenge og ét har to enkelt-mands senge. Der er et badeværelse med seperat toilet til deling.

Vi spiser morgenmad sammen i vores dejlige spisestue eller på terrassen om sommeren med en flot udsigt over haven. Dyr er meget velkomne. Her er flere hunde og katte på gården. 

Vi ligger på midtfyn – 10 min. fra Ringe og motorvej – 10 min. fra Egeskov Slot – 20 min. til Svendborg, hvor der så er 10 min. kørsel til Valdemar Slot – 30 min. fra Nyborg og 20. min Odense. 

Vi er gerne behjælpelig med sight-seeing, veje, spisesteder, etc. Vi udlejer cykler.