Fyn er fin!

Her på Fyn og Øer vrimler det med slotte, herregårde, smukke landsbyer, landskaber, idylliske små øer, kirker, interessante oldtidsminder, smuk natur, cykel ruter osv.

Odense i sig selv er en stor oplevelse og er den største by på Fyn samt Danmarks 3. største by. Her kan man opleve en mass spændene ting!

H. C. Andersen blev født i Odense og her har man lavet et spændende museum der fortæller om forfatteren og hans eventyrlige univers.

Den Fynske Landsby – hvor man rigtig kan se hvordan man boede og arbejdede i 1800-tallet, Brandts Klædefabrik – et moderne museum med forskellige udstillinger samt kultur biograf, sejllads på Odense Å og Odense Zoo.

Tættest på vores bed and breakfast ligger Egeskov Slot, som er Fyns største turistattraktion og en uforglemmelig oplevelse her på fyn! Egeskov Slot er placeret i en stor park som bl.a. har vundet en masse priser for haven som eksempelvis Garden Destination of the year 2017. Derudover er der aktiviteter og oplevelser for hele familien. Der er en masse forskellige samlinger og museer, som for eksempel en smuk samling af sjældne fly og biler. Der er også mulighed for at komme ind og se selve slottet også selvom greven og hans familie bor der. På Egeskov bliver der også holdt forskellige events flere gange om året. Her kan nævnes bl.a. Heartland Festival, Sankt Hans, forskellige koncerter og andre kulturelle oplevelser. Man kan se hvornår på deres hjemmeside egeskov.dk.

Vi hjælper gerne med at planlægge dagsture.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til det fynske.